58 Reviews

Retournering

A1) Aanmelden van retour

U heeft wettelijk het recht om de geur(en) binnen 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden aan te melden voor retour. Na deze periode heeft u nogmaals 14 kalenderdagen om de geur(en) daadwerkelijk retour te sturen.

U meldt een retour aan door een e-mail te sturen naar info@similarscent.com
Vermeld daarin het ordernummer en de geur(en) die u wilt retourneren.

A2) Terugsturen van retour na aanmelding

Indien u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst een retour heeft aangemeld (zie vorige stap A1), heeft u nogmaals 14 kalenderdagen om uw retour terug te sturen. De kosten voor de terugzending zijn voor eigen rekening. Ook bent u verantwoordelijk voor de retourzending.Wij raden u aan om uw verzendbewijs goed te bewaren.

Retouradres:

Similar Scent
Reginadonk 187
4707 TW
Roosendaal
Nederland
 


B) Terugsturen van retour zonder aanmelding

Indien u uw retour niet eerst aanmeldt, heeft u na ontvangst 14 kalenderdagen om uw retour terug te sturen.De kosten voor de terugzending zijn voor eigen rekening. Ook bent u verantwoordelijk voor de retourzending. Wij raden u aan om uw verzendbewijs goed te bewaren.

Retouradres:

Similar Scent
Reginadonk 187
4707 TW
Roosendaal
Nederland


Terugbetaling van retour

Indien u binnen bovengenoemde termijnen het retourproces heeft doorlopen, zullen wij de geretourneerde geur(en) crediteren / terugbetalen via dezelfde betaalmethodebinnen 14 kalenderdagen na de aanmelding van de retour of binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de retour. In alle andere gevallen zullen wij eerst contact met u opnemen.