Retournering

A1) Aanmelden van retour

U heeft bij ons het recht om de geur(en) binnen 30 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden aan te melden voor retour. Na deze periode heeft u nogmaals 14 kalenderdagen om de geur(en) daadwerkelijk retour te sturen. 

U meldt een retour aan door een e-mail te sturen naar info@similarscent.com
Vermeld daarin het ordernummer en de geur(en) die u wilt retourneren.

A2) Terugsturen van retour na aanmelding

Indien u binnen 30 kalenderdagen na ontvangst een retour heeft aangemeld (zie vorige stap A1), heeft u nogmaals 14 kalenderdagen om uw retour terug te sturen. De kosten voor de terugzending zijn voor eigen rekening. Ook bent u verantwoordelijk voor de retourzending. Wij raden u aan om uw verzendbewijs goed te bewaren.

Retouradres:

Similar Scent
Reginadonk 187
4707 TW
Roosendaal
Nederland
 


B) Terugsturen van retour zonder aanmelding

Indien u uw retour niet eerst aanmeldt, heeft u na ontvangst 30 kalenderdagen om uw retour terug te sturen. De kosten voor de terugzending zijn voor eigen rekening. Ook bent u verantwoordelijk voor de retourzending. Wij raden u aan om uw verzendbewijs goed te bewaren.

Retouradres:

Similar Scent
Reginadonk 187
4707 TW
Roosendaal
Nederland


Terugbetaling van retour

Indien u binnen bovengenoemde termijnen het retourproces heeft doorlopen, zullen wij de geretourneerde geur(en) crediteren / terugbetalen via dezelfde betaalmethode binnen 14 kalenderdagen na de aanmelding van de retour of binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de retour. In alle andere gevallen zullen wij eerst contact met u opnemen.